Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
03.11.2021 14:49

Nový Set S&S Brilliant Stars - VSTAR Karty!

Arceus VSTAR, Charizard VSTAR a další

Podívejte se blíže na nový herní mechanismus, který se poprvé ukáže v rozšíření Sword & Shield—Brilliant Stars .

Nedávno jsme nahlédli do Pokémon VSTAR, nového herního mechanismu, který přichází do Pokémon Trading Card Game. Nyní máme další podrobnosti o Pokémon VSTAR a dalších kartách, které se ukážou v rozšíření Sword & Shield—Brilliant Stars , které vyjde 25. února 2022.

Co jsou Pokémon VSTAR?

Pokémon VSTAR se vyvíjí z Pokémona V. Každý Pokémon VSTAR má silnou sílu VSTAR a každý hráč může použít pouze 1 sílu VSTAR za hru. Síly VSTAR přicházejí ve dvou variantách, schopnostech a útocích, a obě mohou drasticky změnit průběh bitvy. Jak byste mohli očekávat, Pokémon VSTAR má také vysoké HP a útoky s vysokým poškozením. A stejně jako Pokémon V jste odměněni 2 kartami cen, když jsou vyřazeni. Pojďme se blíže podívat na pár Pokémonů VSTAR, které můžete najít v rozšíření Sword & Shield—Brilliant Stars .


Arceus VSTAR


Mýtický Pokémon Arceus se objeví jako Pokémon VSTAR se Starbirth VSTAR Power. Tato schopnost vám umožní vyhledat v balíčku až 2 karty, které si vezmete do ruky. S touto schopností, kterou máte k dispozici, budete moci chytit karty, které potřebujete, bez ohledu na situaci. Arceus VSTAR má také útok Trinity Nova, který způsobí poškození 200 a umožní vám vyhledat v balíčku až 3 základní energetické karty a připevnit je k vašemu Pokémonovi V libovolným způsobem.

Charizard VSTAR


Charizard VSTAR má Star Blaze VSTAR Power, útok, který způsobí obrovské poškození 320. Při použití útoku musíte odhodit 2 energie z Charizard VSTAR, ale určitě se to osvědčí i proti nejsilnějšímu protivníkovi. Pro svůj další útok může použít Explosive Fire ke způsobení poškození 230, pokud na něm již jsou nějaké žetony poškození. Váš soupeř by měl být určitě nervózní, když přivedete do hry Charizard VSTAR!


Karty, které je třeba sledovat

Kromě neuvěřitelných Pokémon VSTAR má Sword & Shield—Brilliant Stars spoustu dalších skvělých karet, z nichž mnohé fungují dobře v balíčcích, které obsahují Pokémon VSTAR. Zde jsou některé další karty, které byste měli sledovat.

Arceus V


Jak již bylo zmíněno výše, Pokémon VSTAR nemůže vstoupit do hry, pokud je nevyvinete z Pokémona V. A stejně jako Arceus VSTAR je Arceus V užitečný pro vybudování pevných základů. Jeho útok Trinity Charge vám umožní vyhledat v balíčku až 3 základní energetické karty a připevnit je k vašemu Pokémon V libovolným způsobem. Je to skvělý způsob, jak připravit svůj tým na vítězství.

Charizard V


Charizard V se samozřejmě může vyvinout v Charizard VSTAR, ale nepřehlížejte jeho vlastní působivé útoky. Nejen, že Ininerate způsobí 90 poškození, ale také odhodí všechny Pokémon Tools z aktivního Pokémona vašeho soupeře. Útok Heat Blast lze také použít ke způsobení neuvěřitelných 180 poškození.

  • Set Brilliant Stars vychází 25. února 2022
  • Set bude mít více jak 170 karet!




    Zdroj: https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/arceus-vstar-charizard-vstar-and-more-come-to-the-pokemon-tcg/




populární nabídky