Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
13.12.2021 16:14

Pokémon UNITE - vánoční slavnosti - Tsareena a Dragonite

Sváteční slavnosti Pokémon UNITE Představují Tsareenu a Dragonita

Měsíční slavnosti nabízejí dvě nové výzvy, dvě nové licence Unite, speciální dárky pro přihlášení a další.

Pokémon UNITE od 15. prosince 2021 do 16. ledna 2022 přivítá vánoční sezónuHráči mohou získat speciální přihlašovací dárky, jako jsou krabice s odměnami s omezenými licencemi a módní předměty pro trenéry, získat odměny za speciální akce s Illumination Challenge a Photo Challenge a přidat do své sbírky dvě nové licence Unite, Tsareena a Dragonite. Účastí na Snowball Battle v Shivre City mohou hráči sledovat, jak se jejich Pokémoni během bitvy proměňují ve sněhuláky. Konečně, od 1. ledna do 3. ledna 2022 budou licence Unite pro všechny Pokémony dočasně zdarma. Budou tedy dostupné všem hráčům, což trenérům umožní používat libovolného Pokémona v jakékoli bitvě kromě hodnocených zápasů!


Nové licence Unite

Od 9. prosince do 31. prosince 11:59:59 UTC 2021 bude licence Unite pro Tsareena k dispozici zdarma. Tsareena je všestranný hráč na blízko, který je připraven kralovat konkurenci s pohyby jako Triple Axel, Trop Kick a Queen Ascendant.

20. prosince 2021 bude k dispozici licence Unite pro Dragonite. Díky mocným pohybům, jako je Dragon Breath, Outrage a Draco Impact, využívá tento bojový všestranný stroj svou působivou sílu a drakonickou sílu k maximálnímu poškození.


Nové výzvy

Přijměte nové vzrušující výzvy s Illumination Challenge, která běží od 15. prosince 2021 do 16. ledna 2022, a Photo Challenge, která běží od 24. prosince 2021 do 6. ledna 2022 .

Zúčastněte se Illumination Challenge výběrem svátečního stromu ve vstupní hale, abyste mohli soutěžit v denních misích a úkolových misích. Dokončením těchto misí mohou hráči sbírat světla, aby rozsvítili sváteční strom, a získávat zábavné odměny – včetně rámečku a pozadí snímku trenéra, 1denní omezené licence, módních doplňků pro trenéry a dalších.

Photo Challenge neběží po celé délce slavností, ale i tak nabízí spoustu zábavy. Hráči se mohou zúčastnit standardních bitev, rychlých bitev, hodnocených zápasů a bitvy sněhové koule ve městě Shivre a sbírat sněhové vločky. Tyto sněhové vločky se pak použijí k odhalení částí fotografie, které jsou skryty siluetou. Sbírejte spoustu sněhových vloček, abyste dokončili fotografii a získali odměny!


Nová mapa rychlé bitvy

Porazte soupeře na nové mapě rychlé bitvy 4 na 4, Snowball Battle in Shivre City. Na této mapě se vyřazení pokémoni stanou na omezenou dobu sněhuláky. Pokémoni, kteří se promění ve sněhuláky, se nebudou moci pohybovat, ale mohou vizuálně asistovat svým spoluhráčům. Zatímco Pokémon je sněhulák, jeho základní útok místo toho způsobí, že vyskočí do vzduchu a jeho pohyby budou dělat různé pózy, jako je jásání, mávání a zvedání palce. Když Pokémonova forma sněhuláka skončí, vyskočí ze sněhu a vrátí se do bitvy.

Během Snowball Battle v Shivre City mohou hráči porazit divokého Delibirda a získat dárkovou krabičku obsahující náhodný jednorázový bitevní předmět, který nahradí jejich aktuální bitevní předmět. 


Speciální dárky pro přihlášení

Užijte si speciální tematické odměny a výherní boxy po přihlášení denně od 24. prosince 2021 do 1. ledna 2022 . Od 25. prosince do 28. prosince 2021 bude k dispozici výherní box, ze kterého si hráči mohou vybrat, zda obdrží mince Aeos, vstupenky Holowear, vstupenky Aeos nebo vylepšení předmětů. Od 29. prosince do 31. prosince 2021 bude k dispozici výherní box, který obsahuje 7denní omezenou licenci pro jednoho ze šesti Pokémonů dle výběru hráče. A konečně, novoroční výherní box bude k dispozici pouze 1. ledna 2022 a nabídne hráčům možnost vybrat si ze čtyř exkluzivních módních doplňků Trainer!

Nakonec se nezapomeňte podívat do obchodu ve hře, kde najdete zlevněné položky a skvělé sezónní holowear pro Pikachu a další Pokémony!

Šťastné svátky!

Zdroj:

https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/pokemon-unite-holiday-festivities-introduce-tsareena-and-dragonite/


populární nabídky