Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
17.08.2021 16:06

Pokémon UNITE je nyní k dispozici na Nintendo Switch

Vítejte na ostrově Aeos, domově Pokémon UNITE a nové oblasti Pokémonů, kde nyní můžete soutěžit v týmových bitvách 5 na 5. 21. července vychází Pokémon UNITE na Nintendo Switch oficiálně probíhá první sezóna - „Vítejte na ostrově Aeos!“! Hru si můžete zdarma stáhnout z e -shopu Nintendo a pokud si ji stáhnete do 31. srpna 2021, získáte licenci Zeraora's Unite, která vám pomůže při cestě za vítězstvím.

 

Bojováním během první sezóny hry Pokémon UNITE najdete základní položky, které vám pomohou dosáhnout úspěchu v budoucích bitvách. Časté boje také zvyšují úroveň vašeho Battle Passu, což je další způsob, jak získat nové předměty. A když upgradujete svůj bitevní pas, získáte další odměny jako vzácný Holowear.

 

Pokémon UNITE bude k dispozici na mobilních zařízeních v září. Plánuje se multiplatformní hra mezi Nintendo Switch a smartphony, která umožní hráčům na obou platformách bojovat společně a proti sobě. Pokud se navíc přihlásíte pomocí svého účtu Nintendo nebo Pokémon Trainer Club, budete moci data ze svých her používat na jakémkoli zařízení. S touto funkcí si budete moci hrát doma na televizní obrazovce pomocí verze Nintendo Switch a na cestách pomocí mobilní verze.

 

Oslavte vydání Pokémon UNITE sledováním upoutávky globálního spuštění na oficiálním kanálu Pokémon UNITE na YouTube.


populární nabídky