Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
02.11.2021 17:28

Pokémon UNITE Strategie - kdy, kde a jak sejmout wild Pokémona

Zjistěte, kdy, kde a jak sejmout divokého Pokémona, který obývá stadion Remoat na ostrově Aeos.

Pokémon UNITE není jen o tom, vzít své oblíbené Pokémony do bitvy. Arény jsou také plné divokých Pokémonů, což může vést ke složité taktice! Divocí Pokémoni hrají nedílnou roli v úspěchu týmu, ať už se jedná o použití buffů, které poskytují, k vylepšení herního plánu vašeho týmu, nebo jejich poražení pro energii Aeos ke skórování v brankových zónách soupeřova týmu. Poražení divokých Pokémonů je kritickou součástí vaší individuální a celkové týmové strategie v Pokémon UNITE. To, jak upřednostníte, kterého divokého Pokémona chcete porazit, bude znamenat obrovský rozdíl v udržení vašeho týmu napřed v Unite Bitvě!

V tomto článku se podíváme na divoké Pokémony, kteří obývají Remoat Stadium, včetně speciálních divokých Pokémonů, kteří při porážce poskytují jedinečné efekty, a jak kolem nich vyvinout týmovou strategii!


Co dělají divocí pokémoni

Mnoho Pokémonů kolem stadionu je považováno za divoké Pokémony. Když jsou poraženi, tito Pokémoni udělují hráči Exp. Body a také energie Aeos ke skórování v brankové zóně soupeřova týmu a nabíjení Unite Move vašeho Pokémona. Někteří divocí Pokémoni také poskytují dodatečné efekty, když jsou poraženi.

Aipom, Corphish, Lillipup a Audino: Tito Pokémoni právě udělují Exp. Body a energie Aeos při porážce. V posledním úseku zápasu se Aipom a Corphish vyvinou v Ambipom a Crawdaunt a získají zvýšené Exp. Body a energie Aeos.

Combee a Vespiquen: Tito Pokémoni se objevují společně a udělují velké množství Exp. Body. Kvůli tomu jsou často na začátku zápasu zuřivě napadáni.

Ludicolo: Poskytuje Pokémonovi, který jej porazí, dočasnou fialovou auru, která umožňuje základním útokům Pokémona udělit zvýšené poškození divokým Pokémonům s nízkým HP.

Bouffalant: Uděluje Pokémonovi, který jej porazí, dočasnou červenou auru, která způsobí, že základní útoky tohoto Pokémona zpomalí nepřátelské Pokémony.

Rotom: Postupuje k nejbližší brankové zóně soupeřova týmu a zastaví se, aby mohl bojovat s jakýmkoliv nepřátelským Pokémonem, na kterého narazí. Pokud dosáhne brankové zóny, učiní tuto brankovou zónu na 25 sekund bezbrannou, což umožní tamním Pokémonům okamžitě skórovat.

Drednaw: Udělí celému týmu, který jej porazil, velké množství Exp. Boduje a dává každému Pokémonovi v tomto týmu štít rovnající se 8 % jejich maximálního HP.

Zapdos: Poskytuje energii Aeos každému v týmu, který jej porazil, a činí všechny zbývající brankové zóny soupeřů na krátkou dobu bezbrannými.


Zdroj: https://www.pokemon.com/us/strategy/pokemon-unite-strategy-wild-pokemon-battle-tactics-in-5-on-5-battles/


populární nabídky