Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
21.05.2022 17:07

Další Nové Karty z Pokémon GO Setu!

Rozšíření Pokémon GO : Odhalení ikonických nových Pokémonů

Nadcházející rozšíření Pokémon TCG se blíží. Pojďme se blíže podívat na nové karty, které za to stojí!

byly odhaleny úžasné karty z nadcházejícího rozšíření Pokémon TCG: Pokémon GO . Od výkonných legendárních a mýtických Pokémonů až po velmi záludnou Ditto kartu. První produkty rozšíření Pokémon GO budou k dispozici 1. července 2022.


Melmetal VMAX

Kliknutím obrázek zvětšíte

Tento mohutný mýtický Pokémon dorazí do Pokémon TCG poprvé jako Pokémon VMAX! Jeho silný útok G-Max Juggernaut dělá čest svému jménu a způsobí 160 poškození plus dalších 60 za každou další připojenou kovovou energii – až do maxima 280 poškození s 5 připojenými energiemi.


Articuno, Zapdos a Moltres

 
 

Kliknutím obrázek zvětšíte

Klasické legendární Pokémon ptačí trio přichází do rozšíření Pokémon GO poté, co bylo použito jako inspirace pro emblémy tří týmů ve hře Pokémon GO. Articuno, Zapdos a Moltres mají mocné schopnosti, které představují jejich skutečné přednosti. Každá z jejich schopností – symbol ledu, symbol blesku a symbol vzplanutí – posílí jejich základní Pokémon spojence stejného typu tím, že jejich útoky způsobí o 10 poškození více aktivnímu pokémonovi. Tento efekt se hromadí, když je ve hře karta Articuno, Zapdos nebo Moltres vícekrát!


Bidoof a Bibarel

 

Kliknutím obrázek zvětšíte

Bidoof se zastavil na kameni uprostřed zurčící vody, ne tak docela uvolňující, ale ne tak docela na stráži. Ale když se Pokémon vyvine v Bibarel, akce je mnohem intenzivnější! 

Ditto

Kliknutím obrázek zvětšíte

Nyní je tu něco, co nevidíte každý den... A pokud se nedíváte zblízka, můžete to přehlédnout! Chcete-li najít Ditta v rozšíření Pokémon GO , hledejte další Pokémony, kteří mají vrstvu, kterou můžete odloupnout, abyste odhalili Transform Pokémona pod ní! Všimněte si, že Pokémona, který leží na Dittovi, nelze soutěžně používat v oficiálních zápasech – pouze samotného Ditta. Místo typické registrační značky turnaje ve skutečnosti najdete malou ikonu Ditta!


Zdroj: https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/pokemon-go-expansion-more-iconic-and-powerful-pokemon-revealed/


Zůstaňte ready na Pokemon.com, kde najdete další podrobnosti o nadcházejícím rozšíření Pokémon GO , které bude spuštěno 1. července 2022.


populární nabídky