Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
20.08.2022 15:13

Lost Origin — TCG: Sword & Shield Build & Battle Box již brzy!

Užijte si rychlé hry a předprodejní promo akci s Sword & Shield — Lost Origin Build & Battle Box.


Nejnovější rozšíření Pokémon Trading Card Game, 
Sword & Shield—Lost Origin , dorazí 9. září 2022, ale můžete získat Build & Battle Box již brzy! Počínaje 26. srpnem 2022 začnou vybraní prodejci prodávat Sword & Shield—Lost Origin Build & Battle Box, což dává fanouškům šanci zahrát si Prerelease bitvu a zažít nejnovější rozšíření ještě před oficiálním datem vydání.

Formát Prerelease umožňuje hráčům soutěžit s balíčkem o 40 kartách se čtyřmi kartami cen odloženými na začátku hry, na rozdíl od balíčku 60 karet se šesti kartami cen. Tento formát je perfektní nejen pro uvedení nových hráčů do vzrušujícího světa Pokémon Trading Card Game s rychlými a zábavnými hrami, ale také pro to, aby zkušeným hráčům poskytl okno do všeho, co Lost Origin nabízí!

Každý Build & Battle Box obsahuje balíček se 40 kartami připravený ke hře, který obsahuje klíčové karty ze současných a předchozích sad a také jednu ze čtyř jedinečných promo karet pro vylepšení vašeho balíčku. V závislosti na tom, jakou propagační kartu získáte, můžete do svého balíčku a sbírky přidat vždy strašidelného Gengara, svalnatého Machampa, Finneona s fantastickými ploutvemi nebo Comfeyho sbírajícího květiny.


Finneon (SWSH240)


Kliknutím obrázek zvětšíte

Gengar (SWSH241)


Kliknutím obrázek zvětšíte

Comfey (SWSH242)


Kliknutím obrázek zvětšíte

Machamp (SWSH243)


Kliknutím obrázek zvětšíte






Mezi boxy Build & Battle Box existují rozdíly, takže můžete přidat svůj vlastní kreativní nádech. Ať už míříte do Viridian Mart nakoupit tyto Kity nebo si hrajete s kamarádem, zahrajte si rychlé a zábavné bitvy s kartami z nového rozšíření Sword & Shield — Lost Origin !


ZDROJ


populární nabídky