Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
05.05.2022 11:52

První karty ze setu Pokémon GO!

Podívejte se na první karty z rozšíření Pokémon TCG: Pokémon GO

Nadcházející rozšíření obsahuje dechberoucí ilustrace spojující světy Pokémon TCG a Pokémon GO.

podívejte se na první odhalené karty z nadcházejícího rozšíření Pokémon TCG: Pokémon GO . Tyto sběratelské a mocné karty, které se nacházejí v booster balíčcích Pokémon GO , zaujmou každý typ fanouška Pokémon TCG! Pokémon Company Upozorňuje, že booster packy pro toto rozšíření nebudou prodávány samostatně.

Připomíná to zážitek z Pokémon GO a zdá se, že někteří z Pokémonů skočili do skutečného světa, jako například Pikachu kráčící vedle svého trenéra a Snorlax podřimující na přední verandě domu. Některé karty zobrazují Pokémony, kteří mají spojení s Pokémon GO, jako například Mythical Pokémon Meltan, který byl původně objeven v Pokémon GO. A podívejte se na Blisseyho ilustraci, kde uvidíte Pokémona, jak statečně brání tělocvičnu.

 

Kliknutím obrázek zvětšíte

Karty trenéra také navodí atmosféru Pokémon GO. Karta PokéStop Stadium může každé kolo najít karty předmětů v horní části balíčku. Podobně karta Lure Module Item umožňuje oběma hráčům najít Pokémony v horní části jejich balíčku. A nebude překvapením, že Candela, Spark a Blanche, šéfové týmů Team Valor, Team Instinct a Team Mystic, se objeví jako karty Supporter v Pokémon TCG. Tyto tři se také objevují jako krásné full-art karty.

 

Kliknutím obrázek zvětšíte

Chcete do svého balíčku přidat trochu šmrncu pomocí karet z rozšíření Pokémon TCG: Pokémon GO ? Mewtwo VSTAR má to, co hledáte. Jeho Star Raid VSTAR Power je útok, který způsobí 120 poškození každému soupeřovu Pokémonovi V, a jeho útok Psy Purge způsobí až 270 poškození, když ze svého Pokémona odhodíte Psychickou energii.

 

Kliknutím obrázek zvětšíte

Jedna promo karta, která vyniká v mnoha ohledech, je Radiant Eevee, která má ohromující vizuální vzhled. Ale je to také užitečné v bitvě, protože vám umožňuje hledat až šest karet ve vašem balíčku pomocí útoku Twinkle Gathering. A protože se jedná o Pokémona bezbarvého typu, je snadné jej zasunout do téměř jakéhokoli balíčku!

Podívejte se blíže na některé ze skvělých rozšiřujících kolekcí Pokémon GO , které vychází již brzy:

Zdroj: https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/see-the-first-cards-from-the-pokemon-tcg-pokemon-go-expansion/

První produkty v rozšíření Pokémon GO dorazí 1. července. Podívejte se na úplný seznam produktů rozšíření Pokémon GO , na které se můžete těšit!


populární nabídky