Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
28.04.2022 13:31

Sword & Shield - Astral Radiance ukázka nových karet!

Prohlédněte si nové Pokémony V, Pokémon VSTAR, Pokémon VMAX a Hisuian Pokémony, které se objeví v nadcházejícím rozšíření.


Další rozšíření Pokémon Trading Card Game, 
Sword & Shield—Astral Radiance , je téměř tady. Toto rozšíření obsahuje nové a silné Pokémony VSTAR, Pokémony V a Pokémony VMAX, které můžete přidat do svého týmu. Stejně jako předchozí rozšíření, Sword & Shield—Brilliant Stars , i tato nová sada obsahuje 30karetní podmnožinu Trainer Gallery se speciálními uměleckými díly. Zde je malý náhled na některé z nových karet, které lze nalézt v Sword & Shield—Astral Radiance , až bude expanze vydána, tedy 27. května 2022.


Hisuian Decidueye VSTAR

Kliknutím obrázek zvětšíte

Hisuian Decidueye VSTAR se vrhne do bitvy s 270 HP, tvrdým útokem a schopností VSTAR Power Ability. 


Ice Rider Calyrex V a Ice Rider Calyrex VMAX

 

Kliknutím obrázek zvětšíte

Legendární Pokémon Calyrex a Glastrier se spojí a vytvoří Ice Rider Calyrex na dvojici úžasných karet ve hře Sword & Shield — Astral Radiance v galerie trenérů. Na obou kartách jsou Pokémoni vidět po boku jejich trenéra v naprosto odlišných situacích. Jako Ice Rider Calyrex V jsou partneři na cestě přes zasněžené vrcholky hor. Na kartě Ice Rider Calyrex VMAX je potom mnohem více akce.


Starmie V

Kliknutím obrázek zvětšíte

Jasně červené jádro Starmie V spárované s převážně modrým pozadím jistě pomáhá této kartě upoutat pozornost a to i díky útoku Energy Spiral, kterého si vaši protivníci určitě všimnou.


Regice, Regirock a Registeel

Kliknutím obrázek zvětšíte

 

Tato trojice legendárních Pokémonů se objevuje ve hře Sword & Shield — Astral Radiance se společným útokem. Jejich útok Regi Gate způsobí 0 poškození, ale za cenu 1 bezbarvé energie můžete ve svém balíčku hledat základního Pokémona, kterého umístíte na svou lavičku.


Hisuian Overqwil

Kliknutím obrázek zvětšíte

V rozšíření Sword & Shield — Astral Radiance jsou dvě Hisuian Qwilfish , které se mohou vyvinout v Hisuian Overqwil!





Zdroj: https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/hisuian-decidueye-vstar-and-more-in-pokemon-tcg-sword-shield-astral-radiance/

Jedná se pouze o malou ukázku z více než 180 karet, které lze nalézt v nadcházejícím rozšíření Pokémon TCG: Sword & Shield—Astral Radiance . Po vydání rozšíření 27. května 2022 objevíte spoustu dalších skvělých karet!


populární nabídky