Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
01.03.2022 0:01

Velké změny na tržišti – už žádná omezení a větší bezpečnost!

Velké změny na tržišti – už žádná omezení a větší bezpečnost!

 

Dostali jsme zelenou od společnosti Comgate a to znamená, že k fungování na tržišti už nebude potřeba kredit. S tím jsme se rozhodli zrušit i Bronze a Silver předplatné a zůstane pouze Gold, který bude stále nabízet účast v group breacích a šanci na výhru hlavní ceny, dále nabídne ochranu kupujícího zcela zdarma a menší poplatek za prodej karet/produktů.

Všechny stávající Bronze a Silver účty jsme předělali na Gold. S kredity, které vám zbyly, uděláme to samé-Gold předplatné, nebo vám vrátíme peníze. Vše budeme řešit individuálně podle požadavků uživatelů. Všem se zaplaceným kreditem jsme se ozvali přes mail (support@pokehall.cz) a vše vyřešíme k vaší spokojenosti. 😊


Free účet dostane velké zvýhodnění, co se týče přidávání karet/produktů na tržiště.


 

Původní hodnoty

Nové hodnoty

Možný počet karet na tržišti

10

Neomezeně

Možný počet produktů na tržišti

5

Neomezeně

Možný počet aukcí na tržišti

0

Neomezeně

 

Snažíme se zaměřit na bezpečnost a eliminovat podvody na tržišti, věříme, že každý kdo aktivně obchoduje s Pokémon kartami se minimálně jednou popálil, a proto jsme nově přidali možnost pro nakupující-zaplatit poplatek (1% + 10 Kč) za ochranu nakupujícího a předejít nevyžádaným podvodům od druhých stran, které bude řešit tým PokeHall.


Aby vše mohlo fungovat, bylo potřeba zmiňované platební brány. Všechny transakce nyní budou procházet přes náš účet a tím tak násobně zvyšujeme bezpečnost a ochranu vašich peněz!


Také vás prosíme, abyste si zkontrolovali nastavení bankovních údajů. Najdete je v Můj účet (vpravo nahoře) – Nastavení – Údaje o účtu. Pokud máte banku v ČR, vyplňte jen předčíslí (pokud máte), číslo účtu a číslo banky. Nevyplňujte IBAN/BIC. Pokud máte banku mimo ČR, vyplňte jen IBAN/BIC.

 

Nyní tedy není žádná potřeba předplatných a stačí pouze registrace. Kvůli těmto změnám také kompletně měníme obchodní podmínky, následujícím fungováním na tržišti souhlasíte s novými obchodními podmínkami.

 

Stejně tak jsme změnili poplatek prodávajícím za transakci, abychom byli schopni udržet chod tržiště a platit poplatky společnosti, která nám umožnila platební bránu.


 

Původní poplatek

Nový poplatek

Poplatek za transakci u prodávajícího

3%

5% + 5Kč u Free účtů

4% + 4Kč u Gold účtů

 

Dále jsme přidali slevy na opakovaný nákup předplatného, abychom tak vyjádřili velké díky všem, kteří pravidelně fungují na tržišti!


Hlavní důvod změn je větší dostupnost a bezpečnost pro všechny uživatele tržiště. Doufáme, že jsou to pro vás změny k lepšímu a budeme rádi za všechny komentáře a poznatky!


V blízké době plánujeme předělat video tutoriály, kde vše vysvětlíme.


populární nabídky