Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
31.01.2023 22:42

Konec vývoje Pokémon Trading Card Game Online

Konec vývoje Pokémon Trading Card Game Online

Aby bylo možné věnovat co nejvíce sil na Pokémon Trading Card Game Live, tak vývoj karetní sady Pokémon TCG Online skončí 1. března 2023.


Od 1. března 2023 
nebude  ve hře Pokémon Trading Card Game Online podporován žádný další vývoj sady karet. Pokémon TCG: Crown Zenith bude posledním rozšířením, které bude začleněno do Pokémon TCG Online v pořadí. Společnost totiž plánuje věnovat všechny zdroje hře Pokémon Trading Card Game Live , která je nyní dostupná ve verzi beta pro hráče po celém světě na zařízeních iOS a Android a také na zařízeních s Windows a macOS.

Odměny ve hře Versus Ladder se budou i nadále aktualizovat, což postupně povede k západu hry. Do Pokémon TCG Online tedy nepřijdou žádné další aktualizace kromě případných oprav chyb. Také rotace standardního formátu 2023 a errata karet Pokémon Tool nebudou v Pokémon TCG Online fungovat.

Další podrobnosti o tomto a případném ukončení Pokémon TCG Online, stejně jako úplný seznam podporovaných produktů Pokémon TCG Online pro rok 2023, si přečtěte v Pokémon TCG Online Sunset FAQ .

Zdroj


populární nabídky