Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
30.11.2023 22:17

Vánoční speciál!

🌟❄️ GROUP BREAK #28 ❄️🌟
 

Vánoce se blíží a my jsme si pro vás připravili zatím nejhodnotnější ceny! Tentokrát budeme mít rovnou 5 hlavních cen. Na každého ze zúčastněných také čeká garantovaný balíček oblíbeného setu Crown Zenith!

Co všechno můžete vyhrát: ⭐️ 1. hlavní cena - Pokémon TCG Celebrations Ultra-Premium Collection

⭐️ 2. hlavní cena - Pokémon TCG Charizard Ultra-Premium Collection

⭐️ 3. hlavní cena - Shining Fates Elite Trainer Box

⭐️ 4. hlavní cena - Lost Origin Elite Trainer Box

⭐️ 5. hlavní cena - 5x balíček Rebel Clash
⭐️ Každý zúčastněný sběratel vyhrává 1x balíček Crown Zenith!

⚠ Jedinou podmínkou účasti je mít v době, kdy končí soutěž, tj. 2.1.2024 v 18:00, Gold předplatné. ✅ Gold předplatné vám vydrží na měsíc a přináší spoustu dalších výhod na tržišti jako je služba Ochrana nakupujícího zdarma atd. ⚠ Pro nákup Gold předplatného je potřeba být zaregistrovaný na tržišti a následně stačí kliknout na "MÁM ZÁJEM" v sekci Group Break a zakoupit Gold předplatné. 🙂 Všechny Crown Zenith balíčky budou otevřeny na livestreamu a zaslány výhercům. Hlavní ceny budou náhodně vylosovány mezi všemi předplatiteli a také zaslány výhercum. Proto vás prosíme, abyste si zkontrolovali, zda máte vyplněné údaje na profilu, abychom věděli, kam výhru zaslat. Livestream proběhne den po Novém roce na našem YouTube kanále PokeHall v úterý 2.1.2024 ve 20:00! Děkujeme Viridian Martu za dlouhodobou podporu a doporučujeme e-shop navštívit, rozhodně si zde vyberete produkty, které hledáte a můžete u toho využít i jejich bonusový program!

Stejně tak doporučujeme kouknout na V-GRADING, kde své kartičky můžete nechat ohodnotit a díky kódu POKEHALL10 dokonce s 10% slevou! Užíjte si Vánoce a na konci měsíce si je s námi zopakujete!


populární nabídky