Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break Novinka
29.02.2024 21:48

Hrajeme o 3 hlavní ceny, zúčastni se i ty!

⭐️ GROUP BREAK #31 ⭐️
 

V březnu si zahrajeme o 3 hlavní ceny! První místo si odnese celý booster box Paradox Rift. Druhé a třetí místo získá legendární Shining Fates ETB. A jako vždy nikdo neodejde s prázdnou, pro každého zúčastněného sběratele otevřeme jeden balíček z nového setu Scarlet & Violet Temporal Forces!


Co všechno můžete vyhrát:

⭐️ 1. hlavní cena – Booster box Paradox Rift ⭐️ 2. hlavní cena – Elite Trainer Box Shining Fates ⭐️ 3. hlavní cena – Elite Trainer Box Shining Fates hlavní cena – Unbroken Bonds Pikachu Blister Booster Pack

⭐️ Navíc každý zúčastněný sběratel vyhrává 1x balíček Scarlet & Violet Temporal Forces!

⚠ Jedinou podmínkou účasti je mít v době, kdy končí soutěž, tj. 31.3.2024 v 18:00, Gold předplatné. ✅ Gold předplatné vám vydrží na měsíc a přináší spoustu dalších výhod na tržišti jako je služba Ochrana nakupujícího zdarma atd. ⚠ Pro nákup Gold předplatného je potřeba být zaregistrovaný na tržišti a následně stačí kliknout na "MÁM ZÁJEM" v sekci Group Break a zakoupit Gold předplatné. 🙂 Všechny Scarlet & Violet Temporal Forces balíčky budou otevřeny na livestreamu a zaslány výhercům. Hlavní ceny budou náhodně vylosovány mezi všemi předplatiteli a také zaslány výhercum. Proto vás prosíme, abyste si zkontrolovali, zda máte vyplněné údaje na profilu, abychom věděli, kam výhru zaslat. Livestream proběhne na našem YouTube kanále PokeHall v neděli 31.3.2024 ve 20:00! Děkujeme Viridian Martu za dlouhodobou podporu a doporučujeme navštívit jejich e-shop, rozhodně si zde vyberete produkty, které hledáte a můžete u toho využít i jejich bonusový program!

Stejně tak doporučujeme kouknout na V-GRADINGkde své kartičky můžete nechat ohodnotit a díky kódu POKEHALL10 dokonce s 10% slevou!

  Těšíme se na další velké otvírání s vámi!


populární nabídky